rewards-bieden

Rewards bieden in FIFA om munten te verdienen

Rewards bieden in FIFA. Als je wat vaker gehandeld hebt, dan ken je de term. Ken je de term niet, dan gaan we je vandaag waarschijnlijk extreem ongelukkig maken. Want de kans is groot dat jij dé fout maakt waar wij elke maandag en donderdag van profiteren. Oeps.

Rewards bieden is een geweldige manier om zeer snel munten te verdienen. Of die ene speler in je team te krijgen die altijd te duur was.

Wanneer zijn de Division Rivals Rewards en Weekend League (Champs)?

  • Divison Rival rewards zijn beschikbaar om 8.55 op donderdag
  • Weekend League rewards zijn beschikbaar om 9.55 op donderdag
  • Squad Battle Reward zijn beschikbaar om 01.00 ’s nachts op maandag

Wat betekenen de rewards voor de prijzen op de markt?

Stel je voor dat er een kilo ui in heel het land is. De vraag is enorm, maar het aanbod is laag. Daardoor is de prijs van een kilo ui erg hoog. Stel je nu voor dat er 100.000 kilo geïmporteerd wordt. Dit zorgt ervoor dat het aanbod stijgt, terwijl de prijs gelijk blijft. Het gevolg: de prijs van een kilo ui daalt.

Hetzelfde geldt voor FIFA21. Wanneer er enorm veel kaarten op de markt komen (iedereen opent de beloningen), dan betekent dit automatisch dat de prijs daalt. Perfect voor rewards bieden.

Wanneer de dag vordert, lopen de kaarten namelijk langzaam maar zeker van de markt af. De vraag blijft. Het gevolg: de prijs van de kaarten gaat weer stijgen. Zeker wanneer Weekend League voor de deur staat of er uitdagingen in het spel komen waarvoor je bepaalde spelers nodig hebt. Of natuurlijk Marquee Match Ups.

Hoe werkt het rewards bieden nou?

In de eerste vijftien minuten ga je snipen, een uur na de beloningen is het tijd om te gaan bieden. Zorg er altijd voor dat je richting de vraag gaat. Het is niet zo dat de prijs van alle kaarten stijgt. De kaarten met de meeste vraag stijgen het eerst.

Waar je op kunt letten:

  • Voorspellingen voor de Marquee Match Ups
  • Meta spelers (altijd vraag naar)
  • Sterke SBC spelers

Wil je meer informatie of gericht advies per rewards bieden moment? Kijk dan eens naar de SAF Premium Discord of volg ons op Twitter (@UTGids). Succes bij de volgende rewards!

Afbeelding op de pagina met dank aan FIFPlay.com.