saf premium discord

SAF Premium Discord

Deze website wordt beheerd door een van de moderators van de SAF Premium Trading Discord. Een Discord vol met advies over het verdienen van munten. Bijvoorbeeld door te flippen, te handelen en tactisch in te zetten op de spelelementen.

Aangezien we veel te danken hebben aan de SAF Premium Discord, hebben we besloten een pagina aan te maken met de Discord als onderwerp.

Wil je direct in de Discord kijken zelf? Klik dan hier om direct naar de SAF Premium Discord te gaan. Je kunt maandelijks opzeggen en zit nergens aan vast.

Wat is de SAF Premium Discord eigenlijk?

Ben je bekend met Discord? Zo niet, dan is hier de link om Discord te downloaden. Het is een soort fora waarop mensen berichten achter kunnen laten. Bij SAF is dit bijzonder interactief; alle mensen kunnen vragen stellen en moderators (met de juiste expertise) geven vervolgens antwoord.

Bij de SAF Premium Trading Discord gaat dit nog veel verder. Hier kun je alle informatie vinden over spelers die je kunt kopen om winst te maken. Methodes om kaarten te flippen. Opstellingen, hulp bij het maken van teams, speciale tactieken en een algemene chat waarin je alle vragen kunt stellen.

Is de SAF Premium Trading Discord betrouwbaar?

Op 30 september kwam de FIFA21 Web App uit. Nog voordat de gebruikers van de Ultimate en Champions Edition volledige toegang hadden, lieten verschillende leden een transferwinst zien van meer dan een miljoen.

SAF Premium wordt draaiende gehouden door specialisten, maar alle moderators zijn tevens vrijwilligers die zelf het advies ook gebruiken. Dus geen koude adviezen en zoek het maar lekker uit, maar mensen die meekijken op de markt, adviseren en inspringen waar nodig.

Ben je op zoek naar manieren om constant winst te kunnen maken, wil je graag hulp bij het vinden van de juiste spelers voor je team, of praat je graag over FIFA in een vertrouwde, veilige omgeving zonder alle toxic mensen die helaas ook FIFA spelen?

Dan is de SAF Premium Discord echt iets voor jou. Meld je direct aan bij SAF Discord!

(Bovenstaande link heeft een referal in het adres zitten. Deze referal zorgt ervoor dat wij een melding krijgen wanneer jij je aanmeldt, zodat we je welkom kunnen heten. Ben je Nederlandstalige content creator? Neem dan contact met ons op voor mogelijke samenwerkingen.)

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een DM naar Twitter (@UTgids) of stuur ons een mailtje.